pinden-kbh.dk - Gæstebog

Åbningstider:
mandag-tirsdag kl. 14-00
onsdag - lørdag kl. 14-02


Levende Musik Fredage fra kl. 21 til kl. 01.
Enkelte lørdage er der ligeledes levende musik - se nærmere under Musik Kalender

Pinden - Reventlowsgade 4 - 1651 København V - Tlf. 33315035

Pindens gæstebog

Du er velkommen til at skrive i Pindens gæstebog

Jens Lund fra Grenaa, november 10

Hver år i starten af december tager vi på forlænget weekend-ophold i København, og så er det helt sikkert, at vi også skal en tur på "Pinden", som er et lille og hyggeligt værthus med en dejlig atmosfære.
Vi glæder os til den 3. december.

Tim fra New Zealand, september 10

Hi Hanne and every one at Pinden -I still think of you a lot-I have very fond memories of KBH and Pinden- Hope you are all well

Bjarne Ludvig Ploug fra Middelfart, august 10

18.08.2010Skulle bare lige på sviptur til hovedstaden til en gang , fætter- og kusinetræf. Med dette vel overstået iværksatte jeg min "skumle plan" lagt dagen før efter besøg på nettet. Blev betjent af en rigtig sød servitrice, fik en sludder med klaverbokseren, som vist mere var til "Steinway &Sons" og "Bösendorfer" end stedets lille "Yamaha" som dog lød ret godt efter endt hovedrevision. Kærlig hilsen fra ham med skipperkasketten, håber på snarligt gensyn!

Karen Jensen fra København, marts 10

Fantastisk sted. Sød, behagelig og effektiv betjening med noget mellem ørerne. Unik stemning. Et sted hvor man kommer for en enkelt øl, og bliver hængende hele aftenen. Jeg kommer tilbage.

Karina fra Downtown Blues Band, januar 10

Kære Pinden og Hanne:-) Vil lige ønske Godt Nytår og sige tak for det gamle år, hvor vi har haft mange hygge stunder som forhåbentlig fortsætter i det nye år. Vi ses jo på tirsdag til en omgang blues. Kram og Happy New Year fra Karina

Side 2 af 3 - Vlg side: 1 2 3